Het I AM programma is het meest gekozen programma van Inner Stance. Afgelopen jaar hebben ze ruim 500 mensen met succes geholpen bij het realiseren van een fitter, slanker en krachtiger lichaam én leven.

Guus Baan: “Ze laten jou weer verantwoordelijkheid nemen in jouw leven. Bewust een gezonde leefstijl creëren. Waar jij weer fit, energiek en goed in je vel zit. In juni start er weer een nieuwe editie waarin we jou wellicht ook kunnen helpen om af te rekenen met jouw oude patronen en op weg helpen naar keiharde resultaten.

We krijgen regelmatig de vraag wat we precies doen tijdens dit programma en hoe we er nu voor zorgen dat iedereen keer op keer zoveel succes creëert. Daarom is er nu de I AM Try Out, waarin jij geheel vrijblijvend kennis maakt met ons, onze coaching methode en onze visie op training.

Ervaar zelf wat de impact kan zijn van het I AM programma, zodat jij wellicht over een jaar van nu, net als onze ruim 500 andere I AM deelnemers, het lichaam en de leefstijl hebt waar je trots op kunt zijn”.

Op vrijdag 24 mei is er een kennismaking met I AM. Opgeven bij: guus.baan@innerstance.com of HIER (zoek vestiging Enter)

Inner Stance
De Bleek 37/39
Enter