Inspireren, verrassen en verwennen dat is wat ze bij Roetgerink het liefste doen! Tijdens de Fashion weekend van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober zijn er elke dag spetterende modeshows met mannequins die u de nieuwste collecties mode en schoenen showen. Laat u inspireren door de nieuwste fashion musthaves voor dit najaar en check de nieuwste modekleuren! U bent van harte uitgenodigd. Ook zondag 2 oktober is Roetgerink extra geopend tijdens de koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Wilt u tijdens de modeshow zeker zijn van een plekje op de eerste rij, boek dan ons VIP Fashion & Food arrangement. ER zijn nog een paar plekken vrij.
Geniet tijdens de modeshow van koffie, thee en een etagère vol zoete en hartige hapjes. Reserveren kan HIER.

Komt u naar het Fashion Weekend bij Roetgerink? Onze gastvrije modeadviseurs en personal shoppers heten u van harte welkom om de nieuwste mode en schoenen te komen bewonderen. En in onze gezellige Koffiekökk’n kunt u genieten van een heerlijk gratis kopje koffie!

Ook Brasserie R-1854 zondag geopend vanaf 11.30 uur. Maak uw dag shoppen compleet met een heerlijke lunch of diner bij Brasserie R-1854!