In het weekend van 29 en 30 mei, komt de organisatie van EDlive opnieuw in actie voor het goede doel. Dit keer zullen zij geld gaan ophalen voor twee groepen in het bijzonder: de Enterse horeca en de Enterse ouderen. De horeca is één van de groepen die het hardst geraakt wordt. In overleg met de ondernemers uit Enter is besloten om een gezamenlijke actie te starten.

EDlive gaat zich een weekend lang inzetten om geld op te halen voor alle 70-plussers om ze later dit jaar een fantastisch avond uit te kunnen geven. De ouderen van Enter gaan, zodra de situatie dit weer toelaat, één avond met z’n allen uit eten in de Enterse horeca.

Het streven is om deze avond te laten plaatsvinden op 8 september a.s. de oorspronkelijk startdatum van de Enterse Dagen. Dit alles op kosten van de Enternaren samen. Zij kunnen door een vrijwillige donatie te doen, een plaat aanvragen bij de DJ’s.

Alle Enternaren die doneren, maken door hun donatie meteen kans op één van de fantastische prijzen die de Enterse ondernemers beschikbaar hebben gesteld. Elk uur kan er één of meerdere fantastische prijzen gewonnen worden met een hengelspel bij de Enternaren aan huis.

Daarnaast biedt EDlive de Enternaren een weekend lang vermaak en plezier door middel van onder andere een online noaberquiz en een online festival.
Kortom, het belooft weer een groot feest te worden.

Het hele weekend kunnen Enternaren en andere belangstellenden het spektakel via radio en televisie volgen bij Caiway op kanaal 69 en bij KPN op kanaal 1411. Ook online meekijken kan via www.edlive.nl. Op diezelfde website vind je alle informatie in de aanloop naar deze editie.
Kijk ook HIER