Evert Voortman wordt door Gerben Homan onderscheiden.

Woensdag was er het jaarlijkse uitje van de Werkgeverskring Enter (WKE).  Ditmaal ging de busreis richting Ootmarsum, naar de Twentse stokerij Sculte. Het begon met koffie, en een rondleiding langs het productieproces van de dranken die hier gestookt worden. Rond 17.00 uur ging de bus naar Het Rheins, voor een diner en het afscheid van voorzitter Evert Voortman van de WKE. 

Evert was één van de oprichters van de Werkgeverskring bij Café Dreijerink. Ander mensen van het eerste uur waren Bertus Slot, Frans Roetgerink, Tonnie aan de Stegge en Albert Goossen. Evert werd tijdens de oprichting in 1991 ook meteen als voorzitter benoemd, en dit zou hij de 27 jaren daarna blijven doen.
In 2008 werd het bestuur versterkt met Gerben Homan en Gerwin Meilink.

In de tijd dat Evert bij de WKE betrokken was heeft hij veel betekend voor ondernemend Enter. Naast zijn betrokkenheid, heeft hij veel betekend voor de opbouw van Bedrijventerrein de Vonder en recenter ook de Elsmoat, die in de crisistijd maar moeilijk van de grond kwam.

Om deze, en nog ontelbaar meer redenen, is Evert dinsdag benoemd als ere-voorzitter van de Werkgeverskring Enter. Een mooie club bedrijven waarbij de leden teller inmiddels op 64 staat. De man die Evert gaat vervangen als voorzitter,is Henk Keizer, hij werd unaniem gekozen.

Namens alle leden en betrokkenen van de WKE, willen we Evert nogmaals bedanken voor zijn wijsheid, betrokkenheid en vriendschap en wensen we Henk veel succes als nieuwe voorzitter.