Vindt u het leuk om een dag samen met anderen op stap te gaan? Dat kan met de Mooi Meegenomen-bus van De Welle! Op vrijdag 6 maart kunt u mee met een rondrit door de omgeving en wordt de dag afgesloten door gezamenlijk ergens te eten.
Op maandag 9 maart is Intratuin Lochem de bestemming, waar u kunt genieten van de eerste voorjaarsbloemen. Of gaat u vrijdag 27 maart mee naar het schoolmuseum in Ootmarsum, waar u een stap terug doet in de tijd en het gevoel krijgt terug te zijn in uw oude schooltijd?

Spreekt één van deze uitstapjes u aan? Het aantal plekken is beperkt, dus meldt u snel aan! Dat kan via WierdenDoet! van maandag t/m donderdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur, tel.  0548-571693.

De Mooi Meegenomen-bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en die, om welke reden dan ook, wat meer de deur uit zou willen en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten. De Mooi Meegenomen-bus is een 9-persoonsbus.
Naast de chauffeur, gaat er ook een vrijwillige gastvrouw/heer mee als begeleider. Er is geen medische begeleiding. In de bus is één opklapbare rolstoel aanwezig. Gebruikt u een rollator? Ook die kan mee.

Kijk voor meer informatie op:  www.stichtingdewelle.nl/programma-mooi-meegenomen-bus.  Heeft u zelf een leuk idee voor een uitstapje? De Welle hoort het graag!