Naar aanleiding van inbreng vanuit de Enterse klompenmakers en zompenbouwers, heeft de organisatie van de Enterse Dagen het nieuw ontworpen wapen op twee details aangepast. Zo zijn de klompen voorzien van een punt (het Enters model) en heeft de zomp een fok gekregen. De organisatie benadrukt: “Uiteindelijk willen we allemaal graag een wapen hebben waar heel Enter trots op is en we zijn blij dat we dit hebben kunnen faciliteren”.

Spaaractie
De spaaractie bij de Albert Heijn Enter voor korting op de Enterse vlag is met een week verlengd. Je kunt je spaarkaarten tot uiterlijk zaterdag 28 augustus inleveren.
Uiteraard wordt je vlag uitgeleverd met het nieuwste design van het wapen. Vanaf a.s. maandag krijg je ook nog eens bij elke € 5,- een stempel in plaats van bij elke € 10,- Dat spaart sneller.

Vlag uithangen
Ondanks dat de warming-up versie van de Enterse Dagen niet doorgaat, zou de organisatie het fantastisch vinden, wanneer iedereen toch op zaterdag 11 september de vlag uit hangt.
Buurten waar dit massaal gebeurt, kunnen op een leuke verrassing rekenen!

Andere maten vlaggen
De organisatie van de Enterse Dagen heeft meerdere vragen gekregen of de vlag ook in andere maten geleverd kan worden. Momenteel onderzoeken ze deze mogelijkheden en komen daar snel op terug.