Aantal leden van de fotoclub.

De fotoclub is onderdeel van “Tiedverdrief in Vrieje Tied”, en is voor mensen die plezier hebben in fotograferen en daar meer over willen weten, zodat ze nog mooiere foto’s kunnen maken. Tijdens de afgelopen Enterse Dagen hebben veel mensen foto’s gemaakt, en de club hoopt dat daartussen nog mensen zijn die interesse hebben om lid te worden van de fotoclub.

De fotoclub bestaat uit enthousiaste amateurfotografen die twee keer per maand op donderdagavond (vanaf 19.30 uur) bij elkaar komen. Tijdens de clubavonden laten ze elkaar het laatste werk zien, bespreken de technische achtergrond van de foto’s en stimuleren elkaar in verbeteringen.
Regelmatig werken de leden aan foto opdrachten met een bepaald thema. Eens per jaar gaan de leden gezamenlijk een dag op stap om ergens te fotograferen.

Je hoeft geen topfotograaf te zijn om lid te worden en je hebt ook geen dure camera nodig. Interesse en de wil om beter te leren fotograferen is genoeg.
Gezamenlijk fotograferen is gezelliger dan alleen, je leert van elkaar en je onderneemt meer dan als je alleen fotografeert. Een basiskennis fotografie dient echter wel als aanbeveling.

Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom om eens vrijblijvend een avond bij te wonen en mee te doen met de fotoclub. Graag van te voren doorgeven in verband met programma. De volgende clubavond is donderdag 13 oktober.

Wie meer informatie wil over de fotoclub,  of wil zich geven als lid, kan terecht bij Gerrit Eertink: fotoclub.tiedverdrief@concepts.nl of 06. 14 14 28 27.