Daphne Slaghekke, Karin ten Brinke en Sharon Pots.

De Roparun komt dit jaar op Eerste Pinksterdag weer door Enter. Dit jaar zullen er drie (oud) Enternaren deelnemen aan de sponsorloop. Daphne Slaghekke, Karin ten Brinke en Sharon Pots doen mee met het team Deventer4Life. Het team Deventer4Life heeft als doel geld op te halen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Voor de editie 2023, wil het team een financiële bijdrage leveren aan een mobile hospice kamerset voor het Deventer Ziekenhuis. Het sponsorgeld gaat ook voor een deel naar de Stichting Roparun, om andere goede doelen rondom palliatieve kankerzorg, te ondersteunen.

Het team Deventer4Life start op zaterdag 11.25 uur vanaf vliegveld Twente. Na een route via Groningen, verwachten ze Eerste Pinksterdag rond de klok van 17.30 uur Enter binnen te komen.
Het wisselen van de teams vindt plaats bij de blokhut van Jong Nederland Enter, waar ook het basiskamp voor een korte pauze is ingericht.

Het team hoopt op een gezellig doorkomst in Enter. Sponsoring van het team Deventer4Life is mogelijk via: www.deventer4Life.nl