Gepubliceerd op: dinsdag 24 mei 2022, 12:19

De optocht in 2016.

Waar het normaal gesproken elke vier jaar feest is voor de inwoners van Enter, laten de Enterse Dagen nu al bijna zes jaar op zich wachten. Vanwege het corona-virus werd de twaalfde editie, die van origine al in 2020 plaats had moeten vinden, geannuleerd. Ook een speciale, uitgeklede warming-up editie in 2021 kon geen doorgang vinden. Dit jaar staan alle seinen op groen en vindt er van 13 tot en met 17 september dus een échte en volledige editie plaats. Dat betekent ook dat het nadien weer vier jaar duurt, tot de volgende editie

Gepubliceerd op: vrijdag 29 april 2022, 11:07

Mathijs Pluimers: "Enter heeft weer zin in een feest".

Zo’n 40 vertegenwoordigers van buurten en straten, waren donderdagavond bij De Kröl voor de presentatie van de Enterse Dagen, editie 2022. Voorzitter Mathijs Pluimers, die inmiddels drie jaar voorzitter is van de Stichting Enterse Dagen, maar twee keer het feest moest afgelasten: “Iedereen heeft weer zin in een feest. Voor velen zijn de voorbereidingen in de buurt al een feest, de gezelligheid en saamhorigheid. Dat is ook de charme van de Enterse Dagen, we gaan er samen wat moois van maken”.

Gepubliceerd op: maandag 25 april 2022, 12:00

Na zes jaar is het eindelijk tijd voor de twaalfde editie van de Enterse Dagen. Komende donderdag wordt er bij De Kröl een toelichting gegeven op de komende editie en je bent van harte welkom. Vanaf 19.30 uur is de zaal bij De Kröl open en om 20.00 uur start de presentatie.

Gepubliceerd op: woensdag 6 april 2022, 13:13

Na zes jaar is het eindelijk zo ver, de twaalfde editie van de Enterse Dagen. De organisatie maakt een aantal belangrijke data bekend in de aanloop naar het dorpsfeest. Ook is bekend hoe de puntentelling van de Superbuurt 2022 eruit ziet. En de aanmeldingen voor de Pats Boem Show, Battle Of The Noabers en de optocht zijn geopend. Lees hieronder alle informatie of kijk de video HIER.