Raamdecoratie.com, een succesvolle onderneming.

De nieuwe Quote Top 100 van jonge miljonairs onder de 40 jaar is gepubliceerd. Feit is dat de jonge Dagobert Ducks van Nederland in het afgelopen jaar minder rijk zijn geworden. Hun totale vermogen nam af met 1,1 miljard Euro. In de lijst twee Enternaren. Thijmen Bourgondiën uit Enter is één van de grootverdieners. Hij begon een aantal jaren geleden met Raamdecoratie.com en bouwde dat uit tot een zeer succesvolle onderneming.

Vorig jaar verhuisde het bedrijf naar de Elsmoat en inmiddels zijn er zo’n 30 mensen die bij Raamdecoratie de kost verdienen. Het bedrijf verkoopt met succes online raambekleding.
Quote denkt dat Thijmen Bourgondiën goed is voor 15 miljoen Euro.

Voormalig Enternaar Nick Velten (32) mag zich ook tot de rijken rekenen. Zijn vermogen wordt door Quote geschat op 19 miljoen Euro en dat heeft hij verdiend met zijn bedrijven Fangage en marketingbureau Stimmt (inmiddels verkocht).
Fangage is een platform waar creators, dat kunnen DJ’s en musici zijn, maar net zo goed vloggers, sporters of merken, content kunnen publiceren naar fans. Nick en z’n compagnon hebben het bedrijf inmiddels verkocht en dat heeft hun geen windeieren gelegd.