Gineke en Marcel Zwoferink

Vrijdagavond is de splinternieuwe fitnessclub “Enterfit” in het hart van Enter geopend. Een exclusieve fitnessclub met allure en uitstraling, zoals er maar weinig in Nederland zijn. In recordtempo werd de verbouwing gerealiseerd en de eigenaren Marcel en Gineke Zwoferink, zijn terecht trots en hun droom is met Enterfit uitgekomen.

Marcel: “We maken een compleet nieuwe start en “Enterfit” is niet te vergelijken met het oude bedrijf aan de Stationsweg. We hebben nu de beschikking over 600 m2 en de fitnessclub is volledig naar onze eigen inzichten en smaak ingericht. We willen er een echte club van maken, waar mensen elkaar kennen en men elkaar voort wil helpen. Natuurlijk geven we ook trainingen onder begeleiding. We kennen groepslessen maar ook individuele training”.

Komende maandag opent “Enterfit” de deuren en men kan zeven dagen in de week terecht bij de fitnessclub. Midweeks is dat van 8.30 – 22.00 uur en in het weekeinde van 10.00-20.00 uur.

Gineke: “We streven ernaar dat je de klok rond bij ons terecht kunt. Dus ook ’s nachts. We moeten daarvoor nog wel e.e.a. regelen wat betreft de toegang van het pand, en hopen dat we daarmede in het nieuwe jaar kunnen starten. Vanaf maandag ben je echter van harte welkom. Inschrijven kun je in de fitnessclub, dus niet digitaal. We willen eerst graag kennismaken als je lid wilt worden. Voor € 24,95 ben je al vier weken lid en die aanbieding geldt tot het einde van het jaar”.