Loes Kreijkes is de Ronde Miss van de Ronde van Enter en de Ronde van Twente. Deze 21-jarige Pabo studente uit Rijssen, gaat de uitdaging graag aan. Ze is heel enthousiast, mede omdat ze gekleed wordt door Roetgerink Mode en Schoenen en zal worden opgemaakt door Salon Judith.

Loopfietsjesrace
Inschrijven voor de Loopfietsjesrace loopt mooi, dus vergeet niet om uw spruit in te schrijven voor dit evenement van Bert Boom. Inschrijven kan nog via de site van de Ronde van Enter. De organisatie zorgt voor helmen.

Dit geldt ook voor de Dikke banden race, waar zich inmiddels al weer meer jeugd heeft ingeschreven als vorig jaar. Er wordt al flink getraind. Wanneer u op het laatste moment beslist dat uw kind meedoet, wel graag even melden bij de organisatie, om teleurstelling te voorkomen.

Hardlopen
Ook zijn er meer lopers aangemeld als in eerdere edities, de nieuwe aanpak heeft haar vruchten afgeworpen. Een mooi parcours door het buiten gebied trekt toch lopers.

De Jeugdloop voor de jeugd tussen de 13 en 16 jaar, kan nog wat inschrijvingen gebruiken. Voor de jeugd is er een prijzenpot van € 85,– en een mooie klomp voor de winnaar.
Kijk op: www.rondevanenter.nl