Enter Vooruit speelt zaterdag zijn tweede competitiewedstrijd. In IJsselmuiden is dan de plaatselijke IJVV de tegenstander. EV overtrof zichzelf afgelopen zaterdag door een dik verdiende 7-0 overwinning op PH. De ploeg uit Almelo werd aan alle kanten voorbij gelopen en was kansloos tegen de scoringsdrift van EV.

Zaterdag kon het wel eens wat minder makkelijk gaan. IJVV is thuis een kwade tegenstander, speelt met veel passie en vaak gesteund door een fanatieke aanhang.

Afgelopen zaterdag pakte IJVV een punt in de uitwedstrijd bij Hulzense Boys. IJVV kwam daar op een 1-2 voorsprong, maar zag de gastheren in de slotfase alsnog voorbij komen. Volgens de kenners een terechte puntendeling in Hulsen.

De laatste ontmoeting tussen IJVV en EV was in het seizoen 2017-2018. De stand bleef toen steken op 2-2 (doelpunten Henri Knol en Ron Smit). Het jaar daarvoor was EV echt op schot en won afgetekend met 2-5.

Zaterdag kan EV laten zien of het een vervolg kan geven aan de vliegende start van de competitie. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt op Den Uithoek en  de wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter P.H.G. van Koolwijk uit Angeren.

De overige wedstrijden:
PH – ASC
Sparta – Be Quick ‘28
De Esch – Den Ham
WVF – Be Quick Zutphen
ZAC – Hulzense Boys
Quick ’20 – Vroomshoopse Boys

De stand: