Enter Vooruit rijgt momenteel de overwinningen aan één. Zaterdag werd in de tweede wedstrijd van de beker gewonnen van Vorden, de 2e klasser zondag. In Vorden werd het 2-3 en gezien het spelbeeld was er op die uitslag eigenlijk ook niet zoveel af te dingen. Enter Vooruit voetbalde goed, was effectief in de afronding en de bovenliggende partij in 90 minuten.

EV begon sterk aan de wedstrijd. Na zes minuten kwam EV al op voorsprong door een goed genomen hoekschop van Henri Knol, die er in één keer indraaide, achter de tevergeefs graaiende keeper, 0-1.

In het vervolg bleef EV  de boventoon voeren. Wout Velten schoot in de 20e minuut een vrije trap op de paal. Vlak voor rust scoort Jesse Pultrum de 0-2. Nog geen twee minuten later wordt het 0-3 door Ron Smit, die het eindstation was van een goede combinatie over meerdere schijven.

EV komt na de thee niet goed uit de kleedkamer. Na drie minuten wordt de stand al 1-3. Nog geen minuut later krijgt EV een penalty tegen, wegens een vermeende handsbal, maar die wordt gestopt door Robert Velten, die vandaag op goal stond.

In de 58e minuut komt Vorden zelfs op 2-3 uit een kopgoal. Daarna lijkt EV de boel wel iets meer te controleren en op het eind krijgt EV nog twee goede kansen, via Ron Smit en Mark Breukink.
De eindstand blijft echter 2-3.