Enter Vooruit heeft donderdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen BWO. De ploeg uit Hengelo speelt in de 2e klasse van het zondagvoetbal (de club maakt komend seizoen de overstap naar het zaterdagvoetbal). De wedstrijd op Sportpark Noork, eindigde in een 1-2 overwinning voor Enter Vooruit, na een ruststand van 1-0.

De wedstrijd gaat aanvankelijk gelijk op maar in de 14e minuut komen de gastheren op 1-0 door een doelpunt van Jop Scharpfenecker. Hij profiteert van een kopbal die net iets te kort is dat dat betekent de voorsprong voor BWO.
Tot de rust zijn er aan beide kanten nog wel de nodige kansen, maar het blijft tot aan de thee 0-0.

In het tweede deel de nodige nieuwe spelers aan beide kanten, maar EV begint goed. Het is Niek Welink, die met een schot beide ploegen op gelijke hoogte zet, 1-1.
De wedstrijd lijkt in een puntendeling te eindigen maar in de 82e minuut krijgt EV een strafschop. Niek Welink zet zich achter de bal en scoort de 1-2. Het is tevens de eindstand.

Komende zaterdag is EV vrij. Op 25 februari speelt EV de inhaalwedstrijd tegen Tubantia. De wedstrijd in Hengelo begint om 13.30 uur.