In de laatste uitwedstrijd van dit kalenderjaar, moet Enter Vooruit zaterdag naar Vroomshoopse Boys. De tegenstander staat slechts een punt achter Enter Vooruit en dat betekent dat de belangen ook zaterdag weer groot zijn. Hoe ga je de winterstop in, temeer de verschillen in de subtop miniem zijn.

Vroomshoopse Boys is dit jaar met name in uitwedstrijden succesvol. Van de 15 punten werden er 10 behaald in een uitduel! Op het eigen veld heeft de ploeg beduidend meer moeite om punten te pakken. Uit de laatste 4 thuiswedstrijden werden bijvoorbeeld maar 2 punten gepakt.

Afgelopen zaterdag werd met 0-2 gewonnen bij Be Quick ’28 en tankte men zelfvertrouwen, zo lezen we op hun website: “Vroomshoopse Boys toonde teamspirit en vorm en won volkomen verdiend van Be Quick’28. Door dit prima resultaat wordt nu een gedeelde vierde plaats bezet. Zaterdag komt nummer 3. Enter Vooruit op bezoek op de Bosrand. Die klassieker is een mooi affiche en belooft een spannend verloop”.

Enter Vooruit pakte zaterdag een punt op de Werf tegen IJVV. De inhaalrace na een 0-3 achterstand was succesvol, maar bij Vroomshoopse Boys liggen de kaarten toch wat anders. Om 16.15 uur weten we meer!

Zaterdag wordt er om 14.30 uur afgetrapt op sportpark De Bosrand

De overige wedstrijden:
ASC – OWIOS
Hulzense Boys – Be Quick ‘28
PH – ZAC
Quick ’20 – Sparta
VSCO – Den Ham
WVF – IJVV

De stand: