Enter Vooruit kan zich zaterdag herstellen van de onnodige nederlaag in de vorige wedstrijd tegen PH (2-1). Tegenstander op De Werf is VSCO uit Oosterwolde. Een onbekende tegenstander, wel trof Enter Vooruit de ploeg in de na-competitie een aantal jaren geleden.

Vorige week vocht VSCO de burenstrijd uit met OWIOS, uit het nabij gelegen Oldebroek. De Kanaries, zoals VSCO ook wel wordt genoemd, behaalden een moeizame overwinning. Vlak voor tijd scoorde men het winnende doelpunt (1-0) maar ook dat levert drie punten op.
De ploeg kon de driepunten ook goed gebruiken, want de teller stond nog slechts op 1 punt. Uit werd bij PH gelijk gespeeld (2-2) en thuis van WVF verloren (1-2).

Enter Vooruit bewees zich vorige week een slechte dienst. Bij PH werd een groot aantal 100% kansen om zeep geholpen, en PH, de ploeg van trainer Bjorn Hodes, was juist heel effectief in de afwerking. Een onverdiende nederlaag die men zo gauw mogelijk weer moet vergeten.
Zaterdag is de kans om zich thuis te revancheren tegen middenmoter VSCO uit Oosterwolde. De Veluwse club speelde afgelopen seizoen ook in de 2e klasse, werd 10e en kon de na competitie net ontlopen. Dit jaar is de doelstelling het linker rijtje.

Om 14.30 uur fluit scheidsrechter Kiremit uit Almelo voor het beginsignaal.

De  overige wedstrijden:
Be Quick ’28 – Den Ham
Hulzense Boys – WVF
IJVV – Vroomshoopse Boys
OWIOS – ZAC
Quick ’20 – PH
Sparta – ASC

De stand: