Een top 4 duel zaterdag op de Werf, oftewel Enter Vooruit de nr. 4 tegen de nr. 2 WVF. Een mooi affiche! Winst voor Enter Vooruit betekent in het spoor blijven van de beide koplopers, bij een nederlaag wordt het gaat ineens erg groot en komt de middenmoot voor de ploeg van trainer Schulte weer in beeld.

WVF is bezig aan een goede serie. De afgelopen drie wedstrijden werden gewonnen (doelsaldo 10-4) en de ploeg staat nu op een gedeelde plaats met koploper Hulzense Boys.
Vorige week won WVF thuis met 3-2 van Quick ’20. WVF nam een comfortabele 3-0 voorsprong, maar moest vervolgens twee treffers toestaan en mocht van geluk spreken dat het in de slotfase niet de gelijkmaker hoefde te incasseren.

Pikant detail is dat ook zaterdag de laatste wedstrijd voor de 1e periode wordt gespeeld. EV is daarvoor inmiddels al uitgeschakeld, maar Hulzense Boys, WVF en Sparta kunnen zaterdag al een eerste prijs in de wacht slepen.

De laatste ontmoeting tussen beide club (2017) eindigde op de Werf in een 3-1 overwinning, door doelpunten van Marco ter Weel, Peter Pluimers en Wout Velten.
Of het zaterdag weer een driepunter wordt voor EV gaan we zien. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op de Werf.

De overige wedstrijden:
Be Quick ’28 – ZAC
Den Ham – Vroomshoopse Boys
IJVV – Hulzense Boys
OWIOS – PH
Quick ’20 – ASC
Sparta – VSCO

De stand: