Enter Vooruit speelt komende zaterdag tegen Gramsbergen op Sportpark De Werf. De laatste ontmoeting tussen beide ploegen was in het seizoen 2002-2003. Enter Vooruit speelde met 1-1 gelijk. Gramsbergen degradeerde dat seizoen uit de 2e klasse, speelde daarna afwisselend in de 3e en 4e klasse en promoveerde in 2017 via de na-competitie weer naar de 2e klasse.

De club doet het daar verdienstelijk en staat op de 5e plaats met 9 punten uit 5 wedstrijden. EV staat op de 9e plaatst met 5 punten uit 6 wedstrijden.

Gramsbergen won afgelopen zaterdag thuis. Met een flink portie werklust werd de nummer laatst Den Ham, aan de zegekar gebonden, 2-0.
EV moest het afgelopen zaterdag doen met een puntje bij Elim, het werd 2-2 en de gelijkmaker viel in blessuretijd. Daarbij kreeg Teun Nijhof ook nog eens rood en kon hij voortijdig naar de kleedkamer.  Hij zal er zaterdag in elk geval niet bij zijn.
Gramsbergen pakte in geen enkele uitwedstrijd tot op heden een punt, wel won het thuis drie keer (Elim, Den Ham en De Zweef).

Om 14.30 uur fluit scheidsrechter Goutier uit Arnhem voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
FC Meppel – Elim
Den Ham – DOS ‘37
Nieuwleusen – De Zweef
ON – Sparta
Tubantia – PH
Vroomshoopse Boys vrij.

De stand: