Opnieuw een thuiswedstrijd voor Enter Vooruit. Tegenstander is Go Ahead Kampen de nr. 5 op de ranglijst. De kampioenskansen voor de ploeg zijn eigenlijk wel verkeken, maar de ploeg gokt nog wel op de na-competitie om op die manier promotie af te dwingen. De ploeg van trainer Marco Roelofsen verloor vorige week thuis van het onderaan staande Dronten. Een nederlaag die niet echt was ingecalculeerd en daardoor heeft de ploeg de aansluiting met de subtop verloren.


In de eerste ontmoeting in Kampen ging EV overigens kansloos onderuit. Het werd maar liefst 5-0 en dat betekende een slecht start na de winterpauze. Go Ahead Kampen bleef daarna wisselend presteren, maar pakt vooral thuis de punten.

EV herstelde zich overigens goed na deze pijnlijke nederlaag en heeft inmiddels de laatste plaats over gedaan aan Dronten. Vorige week bleef de stand op de Werf steken op 1-1 in de wedstrijd tegen Hierden.

Bij Go Ahead Kampen zal in elk geval Merraki er niet bij zijn. Hij kreeg vorige week na natrappen direct rood en is geschorst. Om 12.45 uur vertrekt de “Kowet-Supportersbus” uit Kampen zodat ze op tijd zijn als er om 14.30 uur wordt afgetrapt.

De overige wedstrijden:
Dronten – Bennekom
DOS ’37 – DTS Ede
Scherpenzeel – Barneveld
Hierden – Nunspeet
De Merino’s – DZC ‘68
KHC – NSC Nijkerk

De stand: