Enter Vooruit moet het zaterdag opnemen in Almelo tegen PH, de ploeg van voormalig EV trainer Bjorn Hodes. Bij de opening van de competitie op 25 september van het vorige jaar, troffen beide ploegen elkaar op De Werf. Het werd toen een afgetekende overwinning voor EV, 7-0. PH kende ook een moeizame start en winst was er pas in de vierde wedstrijd.

Inmiddels staat de club op een betrekkelijk veilige plek in de middenmoot. Afgelopen zaterdag werd er met 1-3 gewonnen bij De Esch.

Enter Vooruit verloor afgelopen zaterdag met 2-0 bij Sparta. Op basis van het spelbeeld en de hoeveelheid kansen in de tweede helft had EV wel een punt verdiend, maar na 90 minuten stond het nog steeds 2-0 voor Sparta.
EV is daardoor wel erg dicht bij de degradatiestreep gekomen. Het heeft alleen ASC, De Esch en Be Quick Zutphen nog onder zich.

Hoog tijd voor de ploeg van trainer Jan Willem van Holland om weer punten te pakken. In 2020 verloor EV de uitwedstrijd tegen PH met 1-0. Kortom, een reden temeer om nu de drie punten mee te nemen uit Almelo.

Om 14.30 uur fluit de scheidsrechter voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
De Esch – Sparta
IJVV – Be Quick ‘28
Quick ’20 – Be Quick Zutphen
Vroomshoopse Boys – Hulzense Boys
WVF – ASC
ZAC – Den Ham

De stand: