In een doelpuntenrijke wedstrijd hebben Enter Vooruit en ON uit Almelo de punten gedeeld. In een vermakelijke pot voetbal, die tot het einde spannend bleef werd het uiteindelijk 2-2. De credits gaan vooral naar Enter Vooruit die vanaf een 0-2 achterstand prima terug kwamen in de wedstrijd en zelfs op het eind nog kansen kregen op de overwinning.

De wedstrijd begon met twee afwachtende ploegen en veel spelers achter de bal. ON hanteerde met name de lange bal in de hoop dat men de snelle spitsen kon bereiken. De defensie van EV stond echter goed, hield de ruimtes klein. De beste kans in de openingsfase was nog voor EV ‘er Sander Jansen, maar zijn schot werd verwerkt tot corner.
ON was gaandeweg toch wat dreigender, maar de rust ging in met een 0-0 stand.

Na de thee kent EV een valse start als ON in de 46e minuut al de 0-1 op het scorebord zet. Het is Thijs Hindriks die gretig profiteert van een foutje in de EV defensie, 0-1.
ON geeft daarna gas, ziet de organisatie bij EV even zoek is en vijf minuten later is het opnieuw raak. Het is wederom Thijs Hindriks die het net vindt, 0-2.

EV gooit daarna wel de schroom van zich af en kiest vol de aanval en zet de achtervolging in. En met succes, in de 61 minuut een goed opgezette aanval waar Henri Knol aan het einde staat en bekwaam de aansluitingstreffer maakt, 1-2.

EV voelt dat er meer te halen is, ON wankelt en beperkt zich steeds meer tot het tegenhouden van de bal. In de 67e minuut is het opnieuw raak. Dit keer is Sander Jansen degene die beide ploegen weer op gelijke hoogte brengt.

In het laatste kwartier nog wel wat kansen maar doelpunten blijven uit. Peter van Brussel krijgt in de laatste minuut nog wel zijn tweede gele kaart en kan net iets eerder onder de douche. Het blijft bij een 2-2 eindstand.
Op 25 februari speelt EV de inhaalwedstrijd bij Tubantia.

Uitslagen overige wedstrijden:
Den Ham – Vroomshoopse Boys 0-5
Nieuwleusen – Sparta 2-1
FC Meppel – Tubantia 0-1
De Zweef – PH 0-0
DOS ’37 – Elim 1-1