Mevrouw Altena ontvangt het eerste exemplaar.

Dinsdag zijn de eerst exemplaren “Enter Parel aan de Regge” uitgereikt aan mevrouw Altena en haar dochter Marion. Dit boek is vanaf maandag 18 oktober gratis te verkrijgen bij Albert Heijn Enter en in de looptijd van de spaaractie kunnen de ontbrekende foto’s uit dit boek worden aangevuld.

Patrick ten Hove van AH Enter: “Vanuit een gezamenlijke passie om iets te willen betekenen voor de gemeenschap van Enter en in het bijzonder voor het behoud van ons erfgoed is dit boek, het resultaat van een samenwerking tussen de Stichting Oudheidkamer en Albert Heijn Enter.

Samenwerkingen als deze versterken de gemeenschap en dat is niet alleen belangrijk, maar ook gewoon leuk.  Door het verzamelen van de ontbrekende foto’s, maak je een historische tocht door “Oons Eanter” welke je alleen, maar ook samen kunt maken.

Het Enters Erfgoed heeft een geweldige klus geleverd met de realisatie van dit mooie boek. Zonder de hulp van hen, en in het bijzonder Johan Altena, Martin Stijnenbosch en Harrie Cox, hadden er niet zoveel mooie beelden en leuke verhalen verzameld en opgetekend kunnen worden”.