De gemeente Wierden vraagt inwoners om mee te denken over de toekomst van de gemeente Wierden. Wat is er nodig om in de toekomst vitaal en aantrekkelijk te blijven, zodat inwoners, ondernemers en bezoekers binnen de Wierdense gemeentegrenzen prettig kunnen wonen, werken, ondernemen en recreëren. Welke kant moet het dan op met de gemeente Wierden? Om deze vraag te kunnen beantwoorden heeft de gemeente Wierden een enquête gemaakt.

Alle inwoners zijn van harte uitgenodigd om deze enquête in te vullen.
Dat kan digitaal via www.wierden.nl/toekomstvisie. Ook zie je bovenaan Entersnieuws een banner. Als je daar op klikt kom je ook bij de enquête.

NEW heeft in de Wierdense politiek heeft aandacht gevraagd voor de niet digitale inwoner, en hierover intern vragen gesteld. Inwoners die liever een papieren versie willen invullen, kunnen deze afhalen en weer inleveren bij het gemeentehuis. De enquêtes liggen klaar vanaf dinsdagochtend 28 september en dienen uiterlijk vrijdag 8 oktober weer ingeleverd te zijn.

Om alle doelgroepen te bereiken, en met name de ouderen, heeft de gemeente al circa 900 enquêtes per post verspreidt onder de inwoners wonend in hoogbouw of appartement.

Leonie Prieshof van NEW: ”Wij zijn blij te horen dat de gemeente al gedacht heeft aan deze groep mensen, en de moeite heeft genomen om circa enquêtes per post te versturen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen kan meedenken over de toekomst van de gemeente Wierden en daarvoor dien je als gemeente ook maatwerk in de communicatie toe te passen. Wij zijn hierover erg tevreden” aldus Leonie Prieshof.

Ook de fractieleden van NEW zullen de aankomende twee weken op pad gaan met de papieren enquête onder de arm om inwoners te bezoeken, en bieden als fractie NEW hulp aan om nog meer inwoners te bereiken.
Mensen die moeite hebben met het (digitaal) invullen van de enquête, of mensen die moeite hebben om een papieren versie ter verkrijgen en weer in te leveren, kunnen zich bij NEW melden, 06. 46 24 24 01 of info@nieuwenterwierden.nl