De elektronicaformules Euronics en Electro World, gaan gezamenlijk verder als Electro World. Elektro Roetgerink wordt hierdoor onderdeel  van de grootste elektronica formule in Nederland. Dit betekent een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij de kwaliteiten van deze ondernemer centraal blijven staan.

Stijn Roetgering: “Door deze vernieuwing kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn. We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service en reparatiedienst is excellent. Wij zijn met zijn allen erg trots op deze verandering. We nodigen iedereen van harte uit in onze vernieuwde winkel”.

“Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. Als zelfstandig ondernemer zijn wij er trots op dat we al jaren de kwaliteit van onze service zo hoog kunnen houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen.

Afgelopen week zijn de laatste aanpassingen afgerond en wordt op donderdag 16 mei de winkel met de nieuwe uitstraling, feestelijk heropend. Daarbij is iedereen van harte welkom.  Natuurlijk zijn daar ook bijzondere aanbiedingen bij”.