Over een week wordt bekend gemaakt hoeveel geld er is opgehaald met de ‘Kerst begint nu!’ actie. De Enterse Ondernemers Vereniging zamelt al een aantal weken geld in voor Enterse gezinnen die een karige kerst tegemoet gaan vanwege de hoge kosten. Ook EDlive ondersteunt deze actie. Middels een video die HIER te bekijken is, wordt opgeroepen geld te doneren voor Enternaren die het financieel lastig hebben.

Met het opgehaalde geld worden mooie en bovendien bruikbare kerstpakketten samengesteld. De verspreiding bij de juiste adressen zal in samenwerking met de Stichting Bowie en de diaconieën van de verschillende Enterse kerken plaatsvinden.

EDlive zal ook op de Enterse kerstmarkt aanwezig zijn om het belang van de actie te onderschrijven. Op een ludieke manier kan daar gedoneerd worden en maak je ondertussen ook nog eens kans op mooie prijzen.

Doneren kan in de winkels van de Enterse ondernemers, maar ook makkelijk online via www.edlive.nl. Doe mee en doneer, want heel Enter verdient een mooie kerst!