Enternaren stellen vragen in de Noaberquiz

Op vrijdagochtend 29 mei start de speciale editie van EDlive: Enter Eerst. Een weekend lang haalt een groep enthousiaste Enternaren geld op voor de Enterse ouderen en zetten ze de Enterse ondernemers in de schijnwerpers. Een belangrijk onderdeel van deze editie van EDlive is, de Online Noaberquiz. In navolging op de Noaberquiz van 2018, wordt er op vrijdagavond 29 mei een online editie georganiseerd.

Tussen 20.00 en 23.00 uur wordt elk uur een ronde gespeeld, waarin verschillende vragen, over diverse onderwerpen, de revue zullen passeren. Ook zullen verschillende Enternaren op het beeldscherm verschijnen, die vragen over Enter zullen stellen. Leuk voor jong én oud. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend!

Elk uur wordt een nieuwe ronde gespeeld en worden er mooie prijzen weggegeven. In ronde 1 niks gewonnen? Dan maak je het volgende uur, in ronde 2, meteen weer kans! Daarnaast hoef je niet de beste van de ronde te zijn, om een mooie prijs te winnen.

Meespelen is gratis op voorwaarde dat het team bij een winkel in Enter een aankoop van minimaal € 20,- heeft gedaan. Het uploaden van een kassabonnetje bij het aanmelden, is voldoende. Deelnemen kan gemakkelijk door op de avond van de quiz zelf de antwoordformulieren in te vullen die te vinden zijn op www.edlive.nl/noaberquiz.
Meespelen kan met je familie, vrienden, buren of een ander select gezelschap, gewoon vanuit de woonkamer.

Meld jou en je team nu al aan via www.edlive.nl/noaberquiz en maak kans op de onderstaande, mooie prijzen!

Ronde 1:
• Volle boodschappenkar van de AH in Enter t.w.v. ± € 150,-
• Spybox Escape Deluxe pakket t.w.v. € 300,- en beleef de escaperoom ervaring tot 20 personen bij je thuis.

Ronde 2:
• Een weekend lang een hout gestookte pizza oven thuis incl. 30 pizzabollen t.w.v. € 200,- beschikbaar gesteld door Fornaci.
• Waardebon Rosink Dranken t.w.v. € 100,- beschikbaar gesteld door Marian Peters Makelaardij.

Ronde 3:
• Waardebon van het Middenplein t.w.v. € 125,- beschikbaar gesteld door Ten Brinke Bouwbedrijf.
• (Familie) fotoshoot bij Gitty Maathuis Fotografie t.w.v. € 100,-

Voor een overzicht van alle andere grote en mooie prijzen die tijdens EDlive weggegeven worden, kijk je op www.edlive.nl.

EDlive EDlive bekijk je vanaf vrijdagochtend 29 mei  9.00 uur tot en met zaterdag- op zondagnacht via TwenteFM op Caiway kanaal 69, KPN kanaal 1411 en online via www.edlive.nl