Heidy Braamhaar - Pluimers.

Helma Nagel (Goor) en Heidy Braamhaar-Pluimers uit Enter, zijn samen “Echt Scheiden” begonnen. Heidy: “Wij zijn “Echt Scheiden” begonnen, omdat het al ingewikkeld genoeg is om wegwijs te worden in de juridische en menselijke mogelijkheden rondom een scheiding. We kunnen in een intensief traject van een midweek, de stukken zo aanleveren dat daarna ieder zijn/haar eigen weg kan vervolgen”.

“Wij zijn ons er terdege van bewust dat een scheiding niet alleen voor partners zwaar valt, maar ook voor de kinderen. Er is dan ook veel aandacht voor kinderen in het gezin.

Het respectvol uit elkaar gaan met wederzijds belang als hoofddoel, proberen we een positieve richting te geven aan de nieuwe toekomst. Als u denkt dat scheiden onvermijdelijk is dan begeleiden we jullie door alle emotionele, juridische en financiële afspraken. Hiervoor hebben we een totaalpakket ontwikkeld”, aldus heidy.

Ze gaan in gesprek over kinderen, woning, verdeling van spullen en financiën. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst en daar waar kinderen zijn, wordt ook het ouderschapsplan gezamenlijk gemaakt.
Ze hebben het streven om de wensen van alle betrokkenen te realiseren, maar uiteindelijk maakt u samen de afspraken. Wij zullen als een neutraal tussenpersoon het proces begeleiden en u wijzen op financiële en juridische consequenties.

U gaat scheiden. Wat kunt u verwachten?

  1. Overzicht structuur (in goed overleg).
  2. Persoonlijke aandacht om emoties een plek te geven.
  3. Oog voor de rol, plek van de kinderen in familieverband.
  4. Bemiddeling om er samen uit te komen.
  5. Juridische ondersteuning.
  6. Alles op papier met duidelijke terugkoppeling.
  7. Intensief traject met oog voor elkaar.

Bereikbaarheid
Voor cliënten zijn beltijden ingesteld, te weten op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 14.00 uur op telefoonnummer 085 – 0498858.
Op deze dagen staan wij garant voor bereikbaarheid. Vanzelfsprekend zijn wij te allen tijde te bereiken per post of per mail.
Uw mail of post zullen wij zo spoedig mogelijk beantwoorden, richttijd binnen drie werkdagen.

Contact:
Echt Scheiden
Postbus 118
7470 AC GOOR
Tel: 085 – 0498858
Mail: info@echtscheiden.nu