Jorn Hodes aan de bal.

Het scorebord op Sportpark Krompatte kon de stand bij sv Enter – FC Ulu Spor niet verwerken. Het werd uiteindelijk 12-1 in een eenzijdige wedstrijd. Dat betekent drie punten voor sv Enter en tevens de 2e periode titel. De eerste prijs van dit seizoen is binnen. Daarbij kon sv Enter z’n doelsaldo weer eens flink opkrikken en lijkt het erop dat Tim van Otten dit jaar de beste schutter wordt op de Twentse velden.

Het was bij de aftrap niet de vraag of sv Enter zou winnen, maar hoe hoog de score zou uitvallen. Trainer Gerard Bos gaf daarom een aantal basisspelers vrijaf en begon met een zeer jong elftal aan de wedstrijd.

Na vier minuten was het al raak, het is Nieck Slaghekke die de 1-0 op het scorebord zet. Niet lang daarna wordt Tim van Otten neergelegd in de 16 meter en de 11 meter is volgens goed gebruik voor René Nijenhuis, 2-0.

Daarna toch een tegenvaller als Mike Brinks met een kuitblessure van het veld moet en hij wordt vervangen door 0.17 keeper Guus Lammertink.
Het niveau van de wedstrijd zakt vervolgens wel naar een bedenkelijk niveau. De gasten kunnen niet beter en sv Enter gaat teveel mee in het lage tempo of teveel spelers gaan voor eigen succes.

De 3-0 komt van de voet van Tim van Otten en in de 42e minuut is het Jorn Hodes (hij speelde een sterke wedstrijd) die de 4-0 maakt. Nieck Slaghekke tekent voor de 5-0 en vlak voor rust is het Tim van Otten met 6-0.

Na de rust komen Sjoerd Grobbink en Justin Alink in de ploeg voor René Nijenhuis en Rick Kamphuis.
sv Enter gaat door met waar het gebleven was, namelijk de score opvoeren.

Tim van Otten (7-0).
Tim van Otten (8-0)
Brent Geels (9-0)
Camiel Taib (9-1)
Arno Slagers (10-1)
Bent Wolters (11-1)
Sjoerd Grobbink (12-1)

Mooi was in elk geval dat Arno Slagers en Bent Wolters, na een langdurige blessure periode, weer speelminuten kregen en ook beiden scoorden.
sv Enter kon een klein feestje vieren en het glas heffen op de 2e periode. Zondag wacht al weer de volgende tegenstander. Heeten is dan te gast op Krompatte.