Jorn Hodes (r) scoorde twee keer.

sv Enter en Sp. Vroomshoop maakten er zondagmiddag een waar doelpuntenfestijn van op Krompatte. Na ruim 90 minuten stond er 4-4 op het scorebord. Vier tegendoelpunten in een thuiswedstrijd overkomt sv Enter niet zo vaak. De laatste keer was dit in februari van dit jaar. Ook toen was de tegenstander Sp. Vroomshoop en het werd toen 5-4. Het gelijke spel was gezien de spelverhouding ook wel in orde, temeer sv Enter met een 1-3 achterstand de rust in ging.

sv Enter kende overigens een uitstekende start. Al na 9 minuten kwam de ploeg op voorsprong. Tim van Otten ging op links goed door, schoof de bal tijdig breed op Jorn Hodes en hij schoot zijn ploeg op 1-0.

sv Enter bleef daarna ook de bovenliggende partij, had het meeste balbezit maar zag telkens dat de gasten in de omschakeling gevaarlijk werden met drie bewegelijke spitsen.

In de 25e minuut gaat het dan ook mis, teveel mensen bij sv Enter lopen naar voren, kijken niet achterom en verwaarlozen hun verdedigende taak. Sp. Vroomshoop profiteert en Dennis Jozic maakt de gelijkmaker, 1-1.

De gasten blijven daarna gevaarlijk en in de 35e minuut is het opnieuw raak. Het is opnieuw Dennis Jozic die twee verdedigers te slim af is, 1-2. Daarmede is de eerste helft nog niet gespeeld want in de 41e minuut komend de gasten zowaar op 1-3. Rust.

Na de thee blijft Daan Schreijer achter in de kleedkamer en Nick Derksen binnen de lijnen. De bedoelingen van sv Enter na de donderspeech van Gerard Bos zijn duidelijk, zo snel mogelijk scoren.
Dat lukt wonderwel goed want binnen 20 minuten heeft sv Enter de schade hersteld.
Eerste is het Jorn Hodes (hij was de beste speler op het veld), die de 2-3 maakt in de 46e minuut. Tien minuten later maakt Tim van Otten na een solo de 3-3.

Sp. Vroomshoop is de weg kwijt, komt nauwelijks nog op de nadere helft en sv Enter geeft vol gas. In de 66e minuut is het opnieuw Tim van Otten die met een geweldige voetbeweging de bal in de kruising krult, 4-3.

Bij sv Enter denkt men dat men de gasten op de knieën heeft, maar vergist zich in de veerkracht van de gasten. Met het nodige opportunisme en een flink portie strijd zoekt de ploeg opnieuw de aanval en met succes.

In de 74e minuut wordt het 4-4. Ook dit keer teveel mensen voor de bal, de ruimtes achterin te groot en een spits die gretig profiteert.
Collin Oremus komt in de ploeg voor Thomas Braam.

sv Enter gooit nog eens alles op de aanval, hanteert daarbij de lange bal in de 16 meter en hoopt dat deze een keer goed valt. Sp. Vroomshoop blijft met het nodige geluk overeind en koestert het gelijke spel, 4-4.
UD pakte zondag verrassend de 1e periode. sv Enter maakt een pas op de plaats en staat nu 7e. Volgende week moet sv Enter naar DTC ’07.

Uitslagen overige wedstrijden:
La Première – UD 0-2
Sp. Overdinkel – DTC ’07 3-1
Borne – De Lutte 0-1
KOSC – Almelo 2-0
LSV – Manderveen 2-0