Sjoerd Grobbink, was bij meerdere goals betrokken.

sv Enter hoefde zich zondagmiddag in Hoonhorst niet overmatig in te spannen om de punten mee naar huis te nemen. Tegen laagvlieger Hoonhorst werd het 0-5 in een éénzijdig duel. sv Enter stond voor rust al op een 0-4 voorsprong en verzuimde in de tweede helft om de marge te verdubbelen. Het verval was daarvoor in het tweede deel te groot en de scherpte ontbrak om de tegenstander echt over de knie te leggen.

Nochthans kende sv Enter een droomstart. Al na één minuut moest de keeper van Hoonhorst de gang naar het net al maken. Sjoerd Grobbink (hij speelde een sterke wedstrijd) was veel te snel aan de linkerkant, kwam diagonaal voor de goal maar schoot de bal vervolgens wel beheerst in de verre hoek, 0-1.
Verontwaardigde gezichten bij Hoonhorst en bij de Enterse supporters die de regen trotseerden, was de verbazing nog groter.

sv Enter dicteerde daarna het spel, de bal ging makkelijk rond, spelers vonden elkaar, hielden het veld breed en de tegenstander liep spreekwoordelijk van kastje naar de muur.
In de 9e minuut werd het al 0-2. Opnieuw stond Sjoerd Grobbink aan de basis, zijn boogballetje toucheerde de lat en de terugspringende bal werd binnengekopt door Tim van Otten. Eigenlijk zat sv Enter al op rozen tegen een onmachtige tegenstander die eigenlijk niet verder kwam dan de ballen tegenhouden.

Het was een kwestie van tijd wanneer sv Enter opnieuw zou scoren. Dat was dus in de 15e minuut, als Sjoerd Grobbink vanaf links hard uithaalt en de keeper kansloos laat, 0-3.
Nog binnen een half uur is het 0-4. Sjoerd Grobbink stift de bal over de keeper en Tim van Otten geeft het laatste tikje, 0-4. Rust.

Na de thee dezelfde spelers binnen de lijnen  bij sv Enter. In de 49e minuut krijgt Hoonhorst vervolgens de eerste kans van de wedstrijd. Een voorzet wordt vanaf de vijf meter hard ingekopt, maar met een geweldige reflex behoedt Mike Brinks zijn ploeg voor een tegentreffer.

De wedstrijd kabbelt vervolgens voort. Hoonhorst probeert de schade te beperken, houdt veel spelers achterin en zet af en toe de twee spitsen aan het werk. Gevaarlijk wordt het echter niet.
sv Enter begint slordig te voetballen, teveel spelers gaan voor eigen succes en te vaak gaat de bal naar de verkeerde kleur. Daan Schreijer en Bas van Otten gaan vervolgens naar de kant en Brent Geels en Mees te Broeke komen in het veld.

Brent Geels geeft direct z’n visitekaartje af, want bij het eerste balcontact maakt hij direct de 0-5.
Sjoerd Grobbink gaat vervolgens ook naar de kant en wordt in het laatste kwartier vervangen door Mart Geels. Sv Enter dringt nog wel aan, Hoonhorst krijgt nog een unieke kans, maar Rick Kamphuis redt de bal net voor de doellijn.

Het blijft 0-5 in een eentonige wedstrijd die eigenlijk geen moment spannend was, daarvoor was het krachtsverschil te groot.
Komende zondag wederom een uitwedstrijd voor sv Enter. De ploeg gaat dan op bezoek bij Broekland.

De uitslagen van de overige wedstrijden:
Sp. Vroomshoop – Heeten 3-2
SDOL – Nieuw – Heeten 3-2
Raalte – Holten 0-4
Haarle – Lettele 6-1
sv Zwolle – DAVO 3-0
FC Ulu Spor – Broekland 0-8