Vader en zoon Beverdam.

Dennis Beverdam, die samen met zijn vader een combinatie vormt, wist vorige week de vlucht vanuit Dizy le Gros (349 km.) te winnen en ook afgelopen zaterdag was de volle winst  op de vlucht vanuit Chalons en Champagne voor Dennis en vader Herman. Met een afstand van 403 km. was deze Chalons en Champagne een serieuze en mooie vlucht vanuit Frankrijk.

Het weer was wederom fantastisch en de 16936 duiven van de Afdeling 9 spoedden zich om 8.45 uur, bij de lossing, met een snelheid van een kleine 91 km/u naar huis.

Vanuit Enter deden er 287 duiven mee aan deze Midfond (Midden lange afstand) vlucht. De eerste prijs bij de PV de Luchtbode betekende ook een eerste prijs in de CC2 van de Afdeling 9 tegen 2735 duiven.

Ook Gerard Krake van de Rijssenseweg, staat meer dan andere jaren zijn mannetje dit seizoen en het mag gezegd, dat zijn duiven er van meet af aan tiptop verzorgd uitzien en dat is in de uitslagen te merken. Ook hij zat vorige week met de nrs. 2 en 3 in de top 5 en ook nu weer twee bij de eerste
tien, waar hij Johan Nibbelink uit Goor, net voor moest laten.

Jan Scholten en Zn. van de Voormors, hadden nog net een voetje tussen de deur bij de eerste 10, maar kenden een mindere dag.

De combinatie Henk Buursink en Geert Pluimers hadden gehoopt op de overwinning gezien het trainen van hun duiven afgelopen week, maar ook daar moesten ze hun meerderen erkennen en werden afgevlagd op een 5e plaats.

Wendy Eertink kwam, zag, maar overwon ook niet, maar heeft wel een mooie stijgende lijn te pakken, volgende week meer.

De eerste 10:
1, 7 en 8: Dennis Beverdam
2 en 4: Johan Nibbelink
3 en 9: Gerard Krake
5 en 10: Henk Buursink en Geert Pluimers
6: Jan Scholten en Zn.