In de herfstvakantie kan de jeugd van Wierden, weer terecht bij De Welle voor een aantal sportieve activiteiten. Op woensdag 20 oktober wordt er op het Lageveld i.s.m. Control Club, een Expeditie Robinson Survival georganiseerd en op 22 oktober kan men kickboksen bij Atty’s Gym.

Tijdens de survival worden deelnemers uitgedaagd door spellen te spelen, zoals het oplossen van een moeilijke tangrampuzzel, of het maken van een functioneel vlot en de loodzware samenwerkingsproeven. De spellen worden gespeeld in en op het water, in het zand en in het bos.

Deelnemers kunnen terecht bij de Control Club Lageveld van 13.00 tot 15.00 uur (6 t/m 12 jaar) en van 15.00 tot 17.00 uur (13 t/m 16 jaar).
De activiteit is gratis, maar je moet je HIER aanmelden.

Er zijn twintig plekken per tijdvak beschikbaar, dus wees er snel bij! Belangrijk: deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Op vrijdag 22 oktober is het mogelijk om een proefles kickboksen te volgen bij Atty’s Gym. Kracht en techniek. Stoten en trappen.

Tijdens deze stoere vakantieactiviteit komen een paar goede kickboks technieken voorbij, in combinatie met lekker veel energie en sportiviteit. Stoere jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn op 22 oktober tussen 13.00 en 14.00 uur welkom bij Atty’s Gym in Wierden.
Deelname is gratis, maar wel HIER opgeven.