Groot feest op De Wegwijzer.

Maandagmorgen is de feestweek op De Wegwijzer gestart, de school bestaat immers 100 jaar. Bij velen nog bekend onder de naam “School met de Bijbel”, maar de laatste twintig jaar onder de naam “De Wegwijzer”. Een eeuwfeest is iets om een hele week bij stil te staan en te vieren en dat wordt uitgebreid gedaan.


Dick Nijzink: “Vanmorgen  zijn we gestart in  het speellokaal met alle groepen tegelijk. We zongen, onder leiding van onze ‘schoolband’ een paar mooie liederen. Hierna was er een voorstelling van “Vrolijk Theater”. Een prachtige voorstelling waarbij alle kinderen, van jong tot oud, konden genieten.

De rest van de week ook volop feest. Morgen  komen de professionals van Held & Bloem. We gaan buiten prachtige beelden maken. Woensdag hebben we een spelletjesdag en donderdag gaan we op reis met de hele school.
Vrijdag sluiten we de feestelijkheden af met een reünie, waar veel belangstelling voor is. Het team en de kinderen  hebben er zin en hopen op een onvergetelijke feestweek”, aldus de directeur van De Wegwijzer.