Tim van Otten gaat over de knie.

sv Enter is zondagmiddag op sportpark Krompatte definitief uitgeschakeld voor de beker. De Tukkers uit Albergen (3e klasse) waren in de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en wonnen dik verdiend met 0-2. De Tukkers zijn door deze overwinning ook door naar de volgende ronde die wordt gespeeld op 13 november.

Vanaf de aftrap namen de bezoekers het initiatief. De ploeg speelde in een hoog tempo, er zat veel beweging in de ploeg en telkens kon men de vrijstaande man vinden. De vele positie wisseling maakten het nog eens extra moeilijk om vat op te krijgen.
sv Enter moest dan ook achteruit, stond met de rug tegen de eigen 16 meter en hield daar de ruimtes zo klein mogelijk.

Het was éénrichtingsverkeer en in de 28e minuut werd het dan ook 0-1 door een doelpunt van Kjell Huisman.
Niet lang daarna moest Brent Geels geblesseerd naar de kant en werd vervangen door Bas van Otten. Met een 0-1 stand brak vervolgens de rust aan.

Na de thee twee nieuwe namen bij sv Enter. Nieck en Tim Slaghekke kwamen in de ploeg voor René Nijenhuis en Mart Geels.
Het spelbeeld veranderde in de tweede helft niet wezenlijk. sv Enter hield z’n  tegenstander wel wat verder van het eigen doel en was soms in de counter gevaarlijk. Het waren plaagstootjes en De Tukkers kenden defensief weinig problemen. De ploeg bouwde een veldoverwicht op en in de 56e minuut was het Sjoerd Visschedijk die de 0-2 op het scorebord zette.

De Tukkers namen daarna wat gas terug, maar gunden sv Enter geen doelpunt. sv Enter was onmachtig om wat te forceren en moest zich na 90 minuten neerleggen bij een terechte nederlaag tegen een zeer sterke tegenstander.
Komende zondag speelt sv Enter de eerste competitiewedstrijd. Op Krompatte is dan SDOL (Luttenberg) de tegenstander en er wordt dan om 14.00 uur afgetrapt.