De Roetgerink Foundation bestaat in december vijf jaar. Ter gelegenheid van dit eerste lustrum pakt de foundation extra groot uit. U kunt een “grote” wens pitchen zodat er nog meer gedaan kan worden voor de samenleving.

Het doel van de Roetgerink Foundation is om een bijdrage te leveren aan het welzijn van kinderen, gezinnen en de maatschappij in het algemeen. De afgelopen vijf jaar heeft de foundation veel gedaan om dit doel te bereiken.

Door de samenwerking met verschillende partijen als Stichting Bowie en de Voedselbank zijn er in een ruime regio rondom Enter veel kinderen op verschillende manieren verrast. Van zakken vol cadeautjes voor pakjesavond en verjaardagspakketten om thuis een verjaardag te kunnen vieren tot aan laptops, fietsen en rugtassen voor middelbare scholieren.
Ook in Tanzania is de Roetgerink Foundation actief. In Karatu ondersteunt de foundation de bouw van een hostel voor 96 schoolgaande meisjes.

In december bestaat de Roetgerink Foundation vijf jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum pakt de foundation extra groot uit om nóg meer te kunnen betekenen voor de samenleving. Zo worden er in december nog meer gezinnen blij gemaakt met sinterklaascadeaus.

Daarnaast kunt ook u uw steentje bijdragen. Heeft u een “grote” wens met een maatschappelijke doelstelling voor bijvoorbeeld een ziekenhuis, school of vereniging? Dan kunt u deze pitchen aan het bestuur van de Roetgerink Foundation.

Voldoet uw wens aan onderstaande voorwaarden? Pitch uw wens op een originele manier en stuur uw pitch naar: info@roetgerinkfoundation.nl. Wie weet gaat uw wens in vervulling!

Voorwaarden voor deelname:

  • De wens heeft een maatschappelijke doelstelling, de wens draagt iets bij aan de samenleving.
  • De wensontvanger dient de wens te kunnen begrijpen en te kunnen beleven.
  • De wensontvanger woont in Nederland, de wens wordt in Nederland vervuld.
  • De wensontvanger heeft de afgelopen drie jaar geen wens of dienst van de Roetgerink Foundation of van een andere (wens)stichting/foundation ontvangen.
  • Wensen kunnen tot en met 30 november 2019 worden ingestuurd.