Ina Mennegat van Dare! start vanaf 19 augustus met nieuwe, zogeheten ‘mindful’ wandel- en hardloopcursus vanaf De Waarf in Enter. Ina: “Deze manier van wandelen of hardlopen is een combinatie van inspanning en ontspanning. Door ‘mindful’ te bewegen leer je beter te ademen, waardoor je makkelijker en beter loopt”.

“Het doel van deze methode is de deelnemers meer energie en minder stress te laten ervaren. Een cursus duurt zo’n anderhalf uur, waarin aandacht wordt besteed aan looptechniek, beleving, ademhaling, oefeningen, warming-up en coolingdown.
Alle deelnemers ontvangen bovendien een bodyscan, die de lichamelijke gezondheid in beeld brengt.

Dit is het goede moment om te starten met mindful beweging. Na de vakantie hebben veel mensen behoefte aan wat extra beweging en aandacht voor het lichaam. De trainingen zijn laagdrempelig. Geen zweverig gedoe, maar op een plezierige manier meer energie opdoen!”

Deelnemers kunnen kiezen uit wandelen of hardlopen en worden ingedeeld in een groep voor beginners of gevorderden. De kosten bedragen € 95,- voor vijf trainingen van anderhalf uur (een training per week).

Voor meer info, kijk HIER

Dare! is een bureau voor coaching en leiderschap in de breedste zin van het woord. De Enterse Ina Mennegat begeleidt zowel medewerkers, teams als werkgevers komt Ze uit een ondernemersfamilie, volgde verschillende management- en coachopleidingen en werkte in uiteenlopende organisaties in leidinggevende functies. Ze leerde daar veel. Ook hoe het niet moet. Enkele jaren geleden zette ze de stap naar het ondernemerschap met Dare! “Want het draait tenslotte om lef. Om in actie te komen. Dat brengt jou én je omgeving verder,” aldus Ina.