Op zondag 5 september, wordt onder naam “Cranberry Fields” een unieke wandeling georganiseerd rondom Enter. Cranberry Fields is een initiatief van bureau “Ik wil Kippenvel” en ontstaan uit liefde voor natuur, mooie wijnen en lekker eten. Daarnaast uiteraard ook voor de gezelligheid en voor iedereen die een wandeling van ruim 6 km. niet schuwt.

In 2015 vond de eerste editie plaats op de Holterberg en is elk jaar weer een succes. Inmiddels is Enter ook een vast item op de agenda, want op zondag 5 september wordt deze voor de tweede keer gehouden in en door Het Reggedal.

Tijdens Cranberry Fields wandelen gasten via een speciaal uitgestippelde route langs diverse restaurants en worden op een aantal buitenlocaties verrast met een mooi signature gerechtje, met bijpassend glas wijn. In totaal zijn er zes stops.

Karen Eijkelkamp die samen met Jorieke Eertink de wandeling organiseert: “Deze editie start iedereen in verschillende groepen bij Bistro de T-Bone met een ‘signature’ gerecht en glas wijn, waarna men vervolgens een route loopt en op verschillende (buiten) locaties, culinair verrast wordt.

Iedereen eindigt weer bij de T-Bone met een dessert, waarna men nog gezellig kan na borrelen onder de prachtige tent, die voor het eerst in 48 jaar bij de T-Bone staat. Deze wandeling is bij uitstek geschikt om samen met vrienden, familie en/of buren te doen. Een zondagmiddag heerlijk genieten van de buitenlucht en lekker eten”.

De deelnemende restaurants dit jaar zijn Bistro T-Bone, Gasterij Het Middenplein, De Wijnmakers, Restaurant Dorset (Borne) en Italiaans restaurant Intenzo (Hengelo).

De wandeling start om 12.00 uur en duurt tot circa 17.30 uur en kost € 75,- per persoon.

Voor meer informatie en reserveringen: www.cranberryfields.nl
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met Jorieke Eertink of Karen Eijkelkamp van bureau “Ik wil Kippenvel” via:  info@ikwilkippenvel.nl of via 085 – 040 60 51.