Igepa Nederland B.V. neemt per 1 mei Condor Sign over. De leverancier van displaysystemen in Enter zal onder de naam Condor Displays als merk binnen Igepa Nederland worden gevoerd. Condor Sign is door John en Karin Lammertink in 2002 opgericht en levert display-presentatiesystemen aan circa 500 print- en signbedrijven, drukkerijen en reclameproductiebedrijven in Europa.

“Voor klanten heeft de overname geen gevolgen, operationeel verandert er niets”, verzekert Karin Lammertink die leiding blijft geven aan het enthousiaste team die (voorlopig) vanuit Enter de klanten blijven bedienen.

John Lammertink: ”Door deze overname kan ik nu doen wat ik het liefste doe en dat is productontwikkeling. Waar alle aandacht in het verleden uitging naar inkoop en verkoop, kan ik me nu volledig focussen op het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, die tevens binnengebracht kunnen worden binnen de Igepa Group.

Igepa Nederland maakt deel uit van de Duitse Igepa Group die meer dan 50.000 klanten op  81 locaties in 29 landen bedient, met ongeveer 3.500 medewerkers en een omzet van 2 miljard euro.