Na de lastige tijden rondom Covid, zijn er nu weer meer mogelijkheden en willen we graag weer vrijwilligers benaderen. Dus heeft u nog een momentje tijd en wilt u samen met ons zorgen voor waardevol leven voor onze cliënten?

Meld u dan aan, er is in overleg veel mogelijk qua inzet dit hoeft zeker niet wekelijks te zijn.

  • Zorgboerderij de Piet voor de maandag en / of woensdagochtend  van 9.30 tot 13.30 uur.
  • Taken: koffie delen, ondersteuning bieden bij een activiteit, onze cliënten een gezellige dag laten ervaren.
  • Reggedal Enter: op de afdelingen in de huiskamers koffie delen, gezelligheid bieden, individuele aandacht of in kleine groep aanbieden van een activiteit. Diverse dagen mogelijk tijden van 9.30 tot 11.30 of van 14.00 tot 16.00 uur, ook in de avonden /weekenden is dit mogelijk.
  • Botterhof Wierden: Op de huiskamers hulp bieden bij het ontbijt of een dagdeel ( ochtend / middag / avond) voor het delen van koffie , aandacht geven, spelletje doen, maar vooral het er zijn is van grote meerwaarde voor onze bewoners.
  • Individueel voor een cliënt van de Botterhof zoeken we nog een rustige dame die 1x per 14 dagen met haar wil praten, wandelen of winkelen. Dag en tijd in overleg.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met Geke Tempert Welzijnscoach met aandachtsgebied vrijwilligers Carintreggeland Wierden / Enter; 06. 34 36 05 07 of g.tempert@carintreggeland.nl