De winnaars, Brøndby IF.

Onder prima weersomstandigheden werd de afgelopen twee dagen de tweede editie van het Stichting Support sv Enter Tournament op sportpark Krompatte gespeeld. Het Paastoernooi werd georganiseerd door sv Enter in samenwerking met PFE (Prestige Football Events). PFE had ook dit jaar voor een kwalitatief hoogwaardig deelnemersveld gezorgd.

Ook de winnaars van de eerste editie, Borussia Mönchengladbach, waren opnieuw naar Enter afgereisd. Naast Borussia Mönchengladbach vooraanstaande teams uit Nederland (o.a. PSV en AZ Alkmaar), Denemarken (Brøndby IF, AGF Aarhus en Odense BK), Engeland (West Ham United), België (KRC Genk).
Het totale deelnemersveld bestond uit zestien teams, vanwege de amateurstatus mocht de JO13-1 (één jaar ouder) van sv Enter deelnemen.

Na afloop van de tweede poulefase werden de halve finales gespeeld door AZ Alkmaar, Borussia Mönchengladbach, AGF Aarhus en Brøndby IF.
Het waren twee spannende halve finales die met minimaal verschil gewonnen werden. Borussia Mönchengladbach was te sterk voor AZ Alkmaar en Brøndby IF wist nipt te winnen van de landgenoten uit Aarhus.

Zo stond er om 14.30 uur, onder het genot van een heerlijk lentezonnetje, een mooie affiche op sportpark Krompatte, Borussia Mönchengladbach – Brøndby IF.


Hoewel Borussia Mönchengladbach de betere ploeg was, wisten de Duitsers dit niet tot uitdrukking te brengen in de reguliere speeltijd, na een 1-1 eindstand moesten er strafschoppen genomen worden.

Onder leiding van clubscheidsrechter Johan Lammertink, bleken de spelers van Brøndby IF de zenuwen het beste onder controle te kunnen houden en eindigde de penaltyreeks in een 3-1 overwinning voor Brøndby IF.

De prijsuitreiking werd, onder ruime publieke belangstelling, verzorgd door hoofdtrainer Gerard Bos. Gerard Bos complimenteerde de organisatie en bedankte, naast de sponsoren van de Stichting Support sv Enter, de vele vrijwilligers die dit prachtige internationale toernooi mogelijk hebben gemaakt.