Het jonge en enthousiaste team van Brasserie R-1854 staat voor eerlijke, verse producten en ambachtelijk bereide gerechten. Alles geserveerd met een glimlach en de beste service, voor een eerlijke prijs, voor elk moment van de dag. Een uitgebreide lunch, een 3-gangen diner, of gewoon een drankje met wat lekkers. Lunchen, dineren, of borrelen, misschien wel tijdens een dagje winkelen bij Roetgerink Mode en Schoenen. Wie de winkel van Roetgerink uitloopt, stapt aan de overkant zo onze Brasserie binnen. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

ALLROUND MEDEWERKER BEDIENING (M/V)
24 – 32 uur per week

 

Wat we van jou verwachten
Je wilt graag optimaal presteren. Je bent representatief, je hebt gastvrijheid hoog in het vaandel en je bent een echte teamplayer. Je hebt minimaal 1 à 2 jaar ervaring in de bediening. Je houdt van aanpakken. Verder ben je flexibel inzetbaar door de week en in het weekend en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Wat je van ons kunt verwachten
Je krijgt een uitdagende baan in een hecht team collega’s. Wij bieden naast een prettige werkomgeving, een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook hanteert de brasserie gunstige horecatijden!

Solliciteren?
Heb je zin in deze leuke job? Reageer dan door voor 18 november a.s. je motivatie en een CV te sturen naar Daniëlle Rensen, P&O-adviseur, d.rensen@roetgerink.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pamela Averdijk, Brasserie R-1854, door te bellen naar 0547 – 388 060.