Sportvereniging Raduga Enter start met de sportdiscipline freerunning. Deze unieke vorm van bewegen, past goed Raduga. De verenging wil namelijk vooral aansluiten bij de vraag van de Enterse jeugd en er is blijkbaar veel vraag naar deze intensieve tak van sport.

Jan Mulder: “Tijdens deze lessen gaat het er niet om hoe technisch goed je een sprong/salto of draai maakt. Nee, het doel is om het trucje te beheersen en hoe dat maakt niet uit. Hierdoor is deze sport goed te beoefenen door een ieder die wil bewegen, ieder op zijn eigen niveau. De sporters zullen worden uitgedaagd om soms over hun grens heen te gaan. Iets doen waarvan ze eigenlijk denken/dachten dat ze het nooit zouden durven”.

De les is op de donderdagmiddag in sporthal de Zomp en start op donderdag 29 augustus van 15.30 tot 17.00 uur en is voor alle leeftijden toegankelijk.

Er is bewust voor gekozen om anderhalf uur te gaan sporten, zodat iedereen de tijd krijgt om zijn kunsten te trainen. Van de sporters wordt er verwacht dat men gemakkelijk zittende sportkleding en binnensport schoenen draagt.

Heb je vragen? Bel met Jan Mulder: 06. 13 20 21 02.