Maandagavond is in café ‘t Lutje het driebandenteam van De Bakker, “De Bakker 9” kampioen geworden in de B-Klasse van de BBOG. Jan van de Bakker, Hans van de Klokke en Gerrit Klein Nagelvoort, moesten in een onderlinge duel nog met de enig overgebleven titelkandidaat “Het Lutje 7” afrekenen. Het team van ‘t Lutje kwam in de sterkste formatie aan het laken, Motto Senior, Motto Junior en sterspeler Frank van ‘t Lutje.

Dit duel werd weliswaar verloren met 3-4, maar deze 3 punten brachten het puntentotaal op 111, en daarmee was de totaalscore van de Bakker 9 onbereikbaar voor de overige teams.

Het kampioenschap is bijzonder, want de biljartvereniging van De Bakker houdt op te bestaan, sinds Sandra en Eddy in maart zijn gestopt met het café en cafetaria. Daarmede kwam er een eind aan een rijke biljarthistorie van De Bakker. Het wedstrijdbiljart is per direct uit het café verwijderd.

Gerrit Klein Nagelvoort: “Vanaf die tijd moesten alle biljartteams van De Bakker uitwijken voor hun thuiswedstrijden naar het Lutje aan de Goorseweg. Ans en Frank hebben de teams goed opgevangen en zodoende kon de nog lopende competitie tot een goed einde gebracht worden.
Een jarenlange biljarthistorie komt hiermee tot een spijtig eind, bijna alle libre- en driebanden teams van De Bakker, hebben inmiddels een nieuw onderkomen gevonden bij Café ‘t Lutje. Het kersverse kampioensteam De Bakker 9, gaat als enige team niet naar het Lutje. Dit team gaat vanaf volgend seizoen spelen onder de vlag van Sporthal de Zomp”.