Vanwege de coronacrisis zijn alle bibliotheken in ieder geval gesloten tot en met 28 april, maar online heeft de bibliotheek veel te bieden. E-books, luisterboeken en online informatie en cursussen zijn beschikbaar voor leden en niet-leden.

Je kunt digitaal blijven doorlezen met de ruim 28.000 E-books voor kinderen en volwassenen van de online bibliotheek. Dit kan op de laptop, smartphone, tablet of e-reader.

Met je lidmaatschap kun je gebruikmaken van alle diensten én heb je toegang tot alle E-books en luisterboeken. Wie nog geen lid is kan online een lidmaatschap afsluiten en meteen gebruikmaken van de digitale diensten. Tot en met 18 jaar is een bibliotheekabonnement gratis. Vanaf 18 jaar betaal je € 11,50 per kwartaal.

Op het moment worden er geen computercursussen gegeven. SeniorWeb legt op zijn speciale website Thuis online uit hoe je vanuit huis in contact kunt blijven met je dierbaren en zelfs musea kunt bezoeken.

In geval van problemen kan men op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur tijdelijk gratis contact opnemen met de vrijwilligers van PCHulp via 0800 – 0506.