De spanning stijgt in Enter. Donderdag a.s. wordt immers het thema bekend gemaakt van de Enterse Dagen editie 2020. Deze worden gehouden van 8 t/m 12 september 2020. In voorgaande jaren werd het thema altijd gekozen door het bestuur van de Enterse Dagen. Komende donderdag kunnen de inwoners uit Enter zelf een thema kiezen onder het motto: de meeste stemmen gelden.

Gerard Libbers: “Uit ruim 50 inzendingen heeft de PR Commissie en het hoofdbestuur, een voorselectie van vier thema’s gemaakt waar Enter nu uit kan kiezen. Op 12 september kan elke buurt bij De Kröl haar top 4 uitbrengen, waarna diezelfde avond het thema voor de Enterse Dagen 2020 bekend zal worden gemaakt. Er zijn door de vier buurten korte filmpjes gemaakt over hun thema en wat hierin de mogelijkheden zijn. Deze filmpjes laten we donderdag nogmaals zien.

Deze thema’s zijn:

Dwars door de tijd. Kijk HIER
Enter our story. Kijk HIER
Enter op z’n kop. Kijk HIER
Enter doet een boekje open. Kijk HIER

De inloop bij De Kröl is donderdag vanaf 20.00 uur en muziek is er dan van DJ Egdom. Om 20.30 uur begint men met de bekendmaking en is er nog een laatste pitch. De bekendmaking van het thema 2020 is rond de klok van 22.00 uur en aansluitend is er dan om 22.15 uur nog een surprise act.