De gemeente Wierden en De Welle willen alle vrijwilligers in de gemeente bedanken. Daarom wordt er een inloopmoment georganiseerd op donderdag 29 december waar inwoners, die vrijwilligerswerk doen, een attentie kunnen ophalen. Op deze dag is er een vrije inloop van 10.00 tot 12.00 uur bij De Welle (Dr. Beensweg 21 in Wierden) en van 15.00 tot 17.00 uur bij Zorgboerderij De Piet.

Ria Maassen van den Brink van De Welle: “We kunnen niet zonder vrijwilligers, onze samenleving draait op vrijwilligers. Of je nu een uurtje per week wandelt met iemand, vrijwillig helpt in een verpleegtehuis, iemand digitaal ondersteunt of een muur van het clubhuis verft, jouw inzet is goud waard. De gemeente Wierden en De Welle zijn zich extra bewust van al het werk dat vrijwilligers doen.

Om alle vrijwilligers van de gemeente Wierden te bedanken, worden zij op 29 december uitgenodigd om een attentie op te halen. Er zal koffie en thee geschonken worden en vrijwilligers die een bon inleveren krijgen een attentie. Een bon aanvragen kan HIER.