Donderdag 28 februari organiseren de Culturele Raad Wierden, boekhandel Reterink en de Bibliotheek samen een muzikale avond, helemaal in het teken van: The Beatles!

Docent popgeschiedenis aan het conservatorium in Enschede, Arris Roordink, weet alles van popmuziek. Hij kan dan ook als geen ander vertellen over de muzikale reis van The Beatles.
Arris vertelt over de ontwikkeling van de band, beginnend bij hun eerste album en dan door tot het laatste. Hoe kwam hun muziek tot stand? Door wie werden ze beïnvloed? En hoe kan het dat ze 10 jaar lang over de hele wereld de hitparades domineren?

Een avond over The Beatles is natuurlijk niet af zonder dat waar het eigenlijk om draait: de muziek! Daarom is er een gelegenheidsformatie van lokale muzikanten die, samen met het publiek, de muziek tot leven brengt.
Daarnaast is er de mogelijkheid om boeken en platen te kopen en komt een Beatles verzamelaar zijn ruime collectie aan bijzondere fan-artikelen tentoonstellen.

De avond in Het Ontmoetingscentrum (Spoorstraat 7) in Wierden, begint om 20.00 uur.
Kosten: € 8,- in de voorverkoop, € 10,- aan de deur. Kaarten kunnen worden gekocht bij: Bibliotheken Wierden en Enter, Primera in Enter en Reterink in Wierden.
Online kaartverkoop: www.bibliotheekwierden.nl