At Pultrum, Leo Waller en Eric Braamhaar.

De sport mogelijkheden in Enter zijn verder uitgebreid. Zaterdagmiddag werden op sportpark Krompatte (sv Enter), de nieuwe beachvolleybalvelden geopend. Leo Waller, voorzitter van de Enterse Sport Federatie schetste nog eens wat er vooraf was gegaan aan de realisatie van de drie wedstrijdvelden. Veel overleg, met veel partijen, waar het ook vaak was gegaan over de financiering van de beachvelden.

Wethouder Eric Braamhaar bevestigde de lezing van de ESF voorzitter: “We zijn inderdaad een lange weg gegaan. Destijds was ik nog lid van de ESF en zat ik aan de andere kant. Nu spreek ik vanuit de gemeente en ben blij dat dit toch is gerealiseerd.

Een aanwinst voor Enter, bijna midden in het dorp. Niet alleen Holyoke kan er gebruik van maken, ook sv Enter is inmiddels vaste gebruiker. We hopen dat er veel gebruik van wordt gemaakt en dat het een stimulans is voor de sportbeoefening in Enter”.

Het was Holyoke voorzitter At Pultrum die de openingshandeling verrichtte. Middels het opdraaien van een hek werden de beachvelden officieel geopend. Daarna kon er ook verder worden gegaan met het kwalificatie toernooi voor de meisje.