Vincent Nollen, Marieke Mijnen (alg. manager Nollen) en Debby Nijenhuis.

Voor het tweede jaar op rij bakte Bakkerij Nollen, dit jaar oliebollen voor De Nije Stichting. Deze stichting zet zich in voor de kwaliteit van leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Op maandag 7 januari maakte Bakkerij Nollen bekend, dat er naar aanleiding van de actie dit jaar een bedrag van € 10.000,- gedoneerd wordt.

Oliebollen voor het goede doel
“Wij zijn iedereen die de Bollen van Nollen heeft gekocht ontzettend dankbaar. Het is mooi om te zien dat onze klanten De Nije Stichting een warm hart toedragen. Voor mij is het belangrijk om goede doelen in de regio te steunen.

We voelen ons betrokken bij deze stichting, omdat iedereen wel iemand kent die tegen deze vreselijke ziekte heeft gevochten of moet vechten. Het is fijn als je op deze manier je steentje kunt bijdragen” aldus Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen.

Blij met opbrengst oliebollenactie

Ook bij de Nije Stichting zijn ze blij met de opbrengst van de oliebollenactie.
“Mede dankzij deze donatie kunnen wij blijven werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten.
Dit doen wij in de vorm van informatievoorziening, maar ook door het organiseren van evenementen, zoals workshops, lezingen, trainingen, vitaal programma’s en verwenzorg’” aldus Debby Nijenhuis, oprichtster van De Nije Stichting.